wie zijn we

.

Isabelle Beke
Naast het lesgeven zijn dieren mijn grote passie. Als kind groeide ik op tussen de dieren. In ons gezin nemen huisdieren een belangrijke plaats in. Geiten, pony's, konijnen, cavia's, vissen, schildpadden, eendjes, katten, kippen, honden,... onze dochters leerden ze allemaal kennen. Een leven zonder dieren kan ik me dan ook niet voorstellen.
In 2009 kreeg ik de kans om op school een dierenparkje op te starten. Samen met de kinderen de dieren voederen en verzorgen is een echt feest. De kinderen zijn betrokken en blij. Ook het uitmesten van de hokken werd met veel enthousiasme onthaald. Elke dag kan ik genieten van het effect dat dieren op kinderen hebben. Het is prachtig om de interactie tussen mens en dier mee te maken.
Regelmatig volg ik bijscholing rond dierencoaching.
 
Kathleen Lachat
Ik ben een creatieve duizendpoot (leerkracht Plastische opvoeding) en dierenvriend.
In het Reuzenhuis geef ik lessen beeldende vorming aan klas 1 t/m 6, en volg schilderkunst aan de Kunstacademie te Tielt. Ik geniet ervan om op een creatieve manier kinderen te begeleiden in het maken van een "kinderkunstwerkje" en ze op deze manier kunstenaars te leren ontdekken.
Met dieren als centraal thema en natuur- en afvalmateriaal maken we originele beestige knutsels !